dijous, 23 de març del 2017

5 podcasts que no puc parar d'escoltar



Si alguna aplicació no pot faltar al meu smartphone és IVOOX, una plataforma de podcasting on hi podem trobar petites meravelles. Ja sigui viatjant amb Lo Falcó Mil·lenari, passejant a Nexus, fent feina o bé abans d'anar a dormir, em col·loco els auriculars i escolto una varietat de programes a manera d'entreteniment, alhora que m'informo de tot allò que m'agrada. És també l'aplicació que utilitzo en l'àmbit personal per penjar els podcasts de Ràdio Delta en els que hi participo, les Càpsules Social Media i els de Delta Jazz Club (que espero que ja hàgiu escoltat algun cop). A continuació, us faig un breu llistat dels meus programes preferits que, lògicament, us recomano que escolteu.

Las Noches de Ortega



Un programa amb un humor que m'ha arrencat més d'una sorollosa rialla a altes hores de la nit, amb la conseqüent queixa dels veïns. Marco Antonio Aguirre Juan Carlos Ortega intentarà, amb més o menys èxit, conduir un programa/consultori on qualsevol cosa pot passar. Una edició impecable, un guió extremadament treballat i un humor gairebé insuperable.

La Vida Moderna



L'humor més canalla es troba en aquest programa de la SER, conduït per David Broncano, Quequé i Ignatius Farray. Tenen la peculiaritat d'aconseguir que riguis abans d'escoltar-los amb el títol dels seus programes: La Vida Moderna es hacer twerk en un examen de próstataLa Vida Moderna es limpiar más el historial que tu propia casa o bé La Vida Moderna es que te secuestren y puntuar el zulo en TripAdvisor.

La Órbita De Endor



Per als fans de Star Wars i frikis en general. Els capítols són més aviat llargs (la majoria d'ells superen les dues hores) però si es disposa de temps hi han autèntiques fonts de coneixement a traves d'anàlisis i tertúlies. Tot i la temàtica del nom, també hi podrem trobar altres temes, com pel·lícules Marvel, cinema en general i sèries com ara Sherlock o l'aclamada Black Mirror.

Nadie sabe nada



Andreu Buenafuente, Berto Romero i una caixa plena de preguntes plantejades pels oients. Amb aquests ingredients, omplen una hora d'humor a base d'improvisació. Un programa que ja va per la quarta temporada i amb un humor d'etiqueta catalana, que de ben segur agradarà a tots aquells seguidors dels dos humoristes i que, sí o sí, t'arrencarà un somriure.

Todopoderosos



Aquest ha estat el meu últim descobriment, i ja m'he polit tots els capítols. Amb una combinació perfecta entre entreteniment, humor i coneixements, Arturo González-Campos, Rodrigo Cortés, Javier Cansado i Juan Gómez-Jurado condueixin aquest programa temàtic en que hi trobaràs totes les curiositats sobre Star Wars, Tolkien i Harry Potter, entre d'altres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada